Τρόποι αποστολής και παράδοσης

Τρόποι αποστολής και παράδοσης

Οι αποστολές των προϊόντων μας  γίνεται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS.

Ο μεγαλύτερος αριθμός των προϊόντων μας είναι κατόπιν παραγγελίας (αναγράφεται στην περιγραφή του κάθε προϊόντος) και αποστέλλονται σ’ εσάς εντός 7 (εργάσιμων) ημερών το αργότερο. Τα προϊόντα τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα θα αποστέλλονται εντός 4 (εργάσιμων) ημερών. Στην περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε με το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε μέσω email για την διαδικασία της παραγγελίας σας. Αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη από 45€, η αποστολή σας είναι δωρεάν ( εντός & εκτός Αττικής).
Αν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 45€ χρεώνεστε με έξοδα αποστολής  2,5€ για όλη την Αττική και 3.5€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αν επιθυμείτε να στείλετε το πακέτο σε κάποιον τρίτο (φίλο, συγγενή κλπ,),  χρειαζόμαστε ένα σταθερό/κινητό του τηλέφωνο για να ειδοποιηθεί από την εταιρεία courier.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας.. Περισσότερα
ΑΠΟΡΡΙΨΗΑΠΟΔΟΧΗ

Mother's Day 1+1 Κόσμημα ΔΩΡΟ

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό mothersday στην σελίδα του καλαθιού και πάρτε το ένα από τα 2 κοσμήματα δωρεάν! Εφαρμογή σταθερής έκπτωσης 12,99€

ΚΛΕΙΣΙΜΟ