Όροι Online Συναλλαγών

Πολιτική επιστροφών και αλλαγών

Η Εταιρία μας δεσμεύεται να αντικαταστήσει οποιοδήποτε προϊόν δεν παραδοθεί σε άριστη κατάσταση χωρίς καμία επιβάρυνση στον πελάτη.

Οποιαδήποτε αλλαγή που δεν οφείλεται σε προβληματικό προϊόν ή δικό μας λάθος, πρέπει να πραγματοποιείται σε διάστημα 7 ημερών από την αρχική παραλαβή και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αλλαγές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή δεν έχουν φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Απαραίτητα πρέπει να συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Επιστροφές  χρημάτων δεν πραγματοποιούνται, παρά μόνο στην περίπτωση που το προϊόν παραδοθεί στον πελάτη είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει λάθος από εμάς και ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή προϊόντος και όχι αντικατάσταση, τότε αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής και πιστώνεται η καθαρή αξία των προϊόντων στον πελάτη (εξαιρούνται τα αρχικά έξοδα αποστολής).

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές/αλλαγές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία, παρά μόνο αντικατάσταση, στην περίπτωση αλλαγής μεγέθους. Για τον λόγο αυτό υπάρχει πλήρης περιγραφή του κάθε προϊόντος και φωτογραφίες οι οποίες παρουσιάζουν αναλυτικά το κάθε προϊόν και τις λεπτομέρειές του.

Οι προσφορές δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται. Προϊόν το οποίο είναι ήδη σε προσφορά δε επιδέχεται επιπλέον έκπτωση (π.χ. σε περίπτωση που ο πελάτης έχει στην κατοχή του κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, μπορεί να κάνει χρήση του, μόνο στα προϊόντα τα οποία βρίσκονται εκτός προσφοράς ή προωθητικής ενέργειας).

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης της JULIAS COLLECTION 697 962 3993 (10:00πμ – 15:00μμ).

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Τρόποι αποστολής και παράδοσης

Οι αποστολές των προϊόντων μας  γίνεται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS.

Ο μεγαλύτερος αριθμός των προϊόντων μας είναι κατόπιν παραγγελίας (αναγράφεται στην περιγραφή του κάθε προϊόντος) και αποστέλλονται σε εσάς εντός 7 (εργάσιμων) ημερών το αργότερο. Τα προϊόντα τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα θα αποστέλλονται εντός 4 (εργάσιμων) ημερών. Στην περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε με το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς.

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε μέσω email για την διαδικασία της παραγγελίας σας. Αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη από 45€, η αποστολή σας είναι δωρεάν ( εντός & εκτός Αττικής).
Αν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 45€ χρεώνεστε με έξοδα αποστολής  2,5€ για όλη την Αττική και 3.5€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αν επιθυμείτε να στείλετε το πακέτο σε κάποιον τρίτο (φίλο, συγγενή κλπ,),  χρειαζόμαστε ένα σταθερό/κινητό του τηλέφωνο για να ειδοποιηθεί από την εταιρεία courier.

Τρόποι πληρωμής

1.ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας   Bank που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών.

Επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρία μας δεν λαμβάνει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.

2.ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται 1.5€. Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος μόνο για αγορές στο εσωτερικό της Ελλάδας. Για όσους προτιμούν αυτή την μέθοδο, τα προϊόντα τα λαμβάνεται (στην διεύθυνση που δηλώσατε) μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών ACS και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας την στιγμή της παραλαβής. Η παραγγελία σας έχει χρόνο παράδοσης τεσσάρων (4-7) εργάσιμων ημερών.

3.PAYPAL

Με την ασφαλή υπηρεσία πληρωμής μέσω διαδικτύου PayPal.

4.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού:

IBAN: GR

Δικαιούχος :

Στην αιτιολογία θα πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.

H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί.

Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα θεωρείται ολοκληρωμένη η πληρωμή και δεν θα αποστέλλονται τα προϊόντα.

Για διευκόλυνση της διαδικασίας, μπορείτε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@juliascollection.gr η να μας στείλετε ένα e-mail με την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 3 ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Προϊόν το οποίο είναι ήδη σε προσφορά δε επιδέχεται επιπλέον έκπτωση (π.χ. σε περίπτωση που ο πελάτης έχει στην κατοχή του κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, μπορεί να κάνει χρήση του, μόνο στα προϊόντα τα οποία βρίσκονται εκτός προσφοράς ή προωθητικής ενέργειας).

Η εταιρεία JULIAS COLLECTION έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές στους παραπάνω όρους της. Είναι υποχρεωμένη να αντικαταστήσει τις αλλαγές στα αντίστοιχα άρθρα, από όπου και θα μπορεί να ενημερωθεί ο πελάτης.

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών
Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας.. Περισσότερα
ΑΠΟΡΡΙΨΗΑΠΟΔΟΧΗ

Mother's Day 1+1 Κόσμημα ΔΩΡΟ

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό mothersday στην σελίδα του καλαθιού και πάρτε το ένα από τα 2 κοσμήματα δωρεάν! Εφαρμογή σταθερής έκπτωσης 12,99€

ΚΛΕΙΣΙΜΟ