Πολιτική Επιστροφών & Αλλαγών

Πολιτική επιστροφών και αλλαγών

Η Εταιρία μας δεσμεύεται να αντικαταστήσει οποιοδήποτε προϊόν δεν παραδοθεί σε άριστη κατάσταση χωρίς καμία επιβάρυνση στον πελάτη.

Οποιαδήποτε αλλαγή που δεν οφείλεται σε προβληματικό προϊόν ή δικό μας λάθος, πρέπει να πραγματοποιείται σε διάστημα 7 ημερών από την αρχική παραλαβή και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αλλαγές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή δεν έχουν φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Απαραίτητα πρέπει να συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται

, παρά μόνο στην περίπτωση που το προϊόν παραδοθεί στον πελάτη είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει λάθος από εμάς και ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή προϊόντος και όχι αντικατάσταση, τότε αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής και πιστώνεται η καθαρή αξία των προϊόντων στον πελάτη (εξαιρούνται τα αρχικά έξοδα αποστολής).

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές/αλλαγές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία, παρά μόνο αντικατάσταση, στην περίπτωση αλλαγής μεγέθους. Για τον λόγο αυτό υπάρχει πλήρης περιγραφή του κάθε προϊόντος και φωτογραφίες οι οποίες παρουσιάζουν αναλυτικά το κάθε προϊόν και τις λεπτομέρειές του.

Οι προσφορές δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται. Προϊόν το οποίο είναι ήδη σε προσφορά δε επιδέχεται επιπλέον έκπτωση (π.χ. σε περίπτωση που ο πελάτης έχει στην κατοχή του κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, μπορεί να κάνει χρήση του, μόνο στα προϊόντα τα οποία βρίσκονται εκτός προσφοράς ή προωθητικής ενέργειας).

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης της JULIAS COLLECTION 697 962 3993 (10:00πμ – 15:00μμ).

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών
Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας.. Περισσότερα
ΑΠΟΡΡΙΨΗΑΠΟΔΟΧΗ

Mother's Day 1+1 Κόσμημα ΔΩΡΟ

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό mothersday στην σελίδα του καλαθιού και πάρτε το ένα από τα 2 κοσμήματα δωρεάν! Εφαρμογή σταθερής έκπτωσης 12,99€

ΚΛΕΙΣΙΜΟ