Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

1.ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας   Bank που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών.

Επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρία μας δεν λαμβάνει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.

2.ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται 1.5€. Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος μόνο για αγορές στο εσωτερικό της Ελλάδας. Για όσους προτιμούν αυτή την μέθοδο, τα προϊόντα τα λαμβάνεται (στην διεύθυνση που δηλώσατε) μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών ACS και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας την στιγμή της παραλαβής. Η παραγγελία σας έχει χρόνο παράδοσης τεσσάρων (4-7) εργάσιμων ημερών.

3.PAYPAL

Με την ασφαλή υπηρεσία πληρωμής μέσω διαδικτύου PayPal.

4.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού:

IBAN: GR

Δικαιούχος :

Στην αιτιολογία θα πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.

H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί.

Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα θεωρείται ολοκληρωμένη η πληρωμή και δεν θα αποστέλλονται τα προϊόντα.

Για διευκόλυνση της διαδικασίας, μπορείτε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@juliascollection.gr η να μας στείλετε ένα e-mail με την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 3 ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Προϊόν το οποίο είναι ήδη σε προσφορά δε επιδέχεται επιπλέον έκπτωση (π.χ. σε περίπτωση που ο πελάτης έχει στην κατοχή του κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, μπορεί να κάνει χρήση του, μόνο στα προϊόντα τα οποία βρίσκονται εκτός προσφοράς ή προωθητικής ενέργειας).

Η εταιρεία JULIAS COLLECTION έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές στους παραπάνω όρους της. Είναι υποχρεωμένη να αντικαταστήσει τις αλλαγές στα αντίστοιχα άρθρα, από όπου και θα μπορεί να ενημερωθεί ο πελάτης.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Mother's Day 1+1 Κόσμημα ΔΩΡΟ

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό mothersday στην σελίδα του καλαθιού και πάρτε το ένα από τα 2 κοσμήματα δωρεάν! Εφαρμογή σταθερής έκπτωσης 12,99€

ΚΛΕΙΣΙΜΟ